linaapettersson

Alla inlägg under februari 2012

Av Lina Pettersson - 18 februari 2012 21:15

   Kom hem nyss från Corinne. Jag hade lite tur, för när vi skulle gå till bussen så ser jag Nawar så utanför hans bil så där träffade man på Robin och Mattias o några fler, och han sjutsade hem mig. Gullit.

Ja, jag och Corinne har gjort allt och inget typ, träffade Rickard några timmar, varit ute i regnet blivit super blöta och kalla, snackat, typ det och lite mer. 

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är ensam hemma, kommer vara det heeela helgen.. ganska soft.

Av Lina Pettersson - 18 februari 2012 09:38

Godmorgon! Nu har vi lov en hel vecka, och det är så jäkla skönt. Började lovet med en lycka kväll med härligt folk. En lava lampa gick sönder mitt i alltihopa och ingen hjälpte Robin så jag gjorde det och de slutade med att jag fick glas bitar i hälen och mellan tummen och pekfingret så det blödde rejält. Sen så rullade allt på :)

Sov hos corinne, och senare kom Julian och Eddie hit och sov med oss. Vi gick hem från Robin runt 1 halv 2 sen efter det kom dom, runt 4 somnade  vi och så vaknade vi kl 9. Trött tjej. Men en lyckad kväll blev det iallafall. Skriver när jag kommer hem :)

Av Lina Pettersson - 16 februari 2012 20:55

Idag har jag:

försovit mig, varit med på gympan (!!) as jobbigt.. blivit pölad såg ut som en snö gubbe, duschat, käkat, och nu väntar tvn på mig Revenge :3 

Av Lina Pettersson - 15 februari 2012 18:48

 

Har inte bloggat på 5 dagar, har inte ens startat datan. Ganska så skönt faktiskt.

Jag har mått jätte konstigt, och varit trött och seg. Har dessutom haft lite läxor och ett möte. Mötet gjorde så jag missade fysik provet så jag kommer få ha mindre tid till att göra det och alla sa att provet var svårt, och fysik och jag går inte riktigt hand i hand. 

Igår när jag kom hem somnade jag, sen väckte mamma mig så kollade jag på Top Model Sverige sen gick jag och la mig igen. Fast jag satte på en film för det var så svårt att somna. När jag väl somnade så vaknde jag runt 2 och kunde inte somna om för jag hade (har) sjukt ont i magen, så jag kunde inte tänka på något annat sen när klockan var 3 satte jag på en annan film som slutade halv 5 så jag fick sova ca 3 timmar inatt. Tur för mig att vi hade kort dag i skolan. Nu har jag massor att göra, plugga, duscha, städa mitt rum (ja ni ser ju röran där uppe på bilden..), plugga, packa saker tills imorron och försöka sova. Kill me now.

Av Lina Pettersson - 10 februari 2012 20:41

Skolan var riktigt seg idag för jag har knappt sovit, och så hann jag inte äta någon frukost och lunchen var ju kaos. Mitt huvud bultar och vartenda litet ljug låter dom en stor jäkla krash. Tror jag fortfarande har feber också.  Är skit trött men vet inte vart jag ska sova (är hos pappa). Orkar inte ens röra mig snart.. Wihoo vilken kanon bra fredag jag har! Min helg är förstörd.

Av Lina Pettersson - 9 februari 2012 16:50

 

Idag lyckades jag få undan luggen. Ganska så skönt, man kan bara dra händerna igenom håret utan att tänka på att man förstörde frisyren. Ångrar att jag klippte lugg..

Idag direkt på morgonen hade vi ett till nattionellt prov, fast den här gången skulle vi skriva en uppsats i 160 minuter. Ganska så segt. Sen rullade dagen på som vanligt med lite skratt och tråkigheter. Gick också på stan en kortis med Sara, fick med mig hem 2par strumpor, 2par knä strumpor, byxor och strumpbyxor. Allt detta gick bara på 124 kr! helt sjukt. 

Nu ska jag fortsätta kolla på Project Runway och äta min yoghurt.

Av Lina Pettersson - 8 februari 2012 11:42

Igår efter jag gjorde nationella provet åkte jag hem. Orkade inte vara kvar i skolan och hosta, och ha ont i huvet och feber. Så jag är även hemma idag, men måste till skolan imorron för då är det ett till nationella prov, och jag mår faktiskt lite bättre idag. 

Ligger i sängen och kollar på film, vilket jag ska fortsätta med nu, och försöka sova lite.

Lina Pettersson


▲this house got walls that whispers▲

I DON'T CARE, I LOVE YOU.

FRÅGA MIG

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

TIDIGARE ÅR

SÖK I BLOGGEN

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards