linaapettersson

Alla inlägg under december 2011

Av Lina Pettersson - 12 december 2011 22:05

det går inte en enda dag utan att jag tänker tillbaka, på den tiden det var vi två.

du inser nog inte hur mycket jag saknar dig.

Av Lina Pettersson - 12 december 2011 19:00

 

Vaknade imorse, helt genom förkyld. Men var tvungen att gå till skolan för jag måste göra alla dessa prov och läxförhör som jag har missat när jag var sjuk. Så jag har gått som en zombie i skolan idag. Sen följde jag med Felicia till stan, vi åt en varsin paj på donken sen snackade vi en massa, sen gick vi till Nico och träffade hennes syster och några av hennes gamla kompisar. Efter ett par timmar ute i kylan drog jag mig hem igen. Lagade mat, åt och nu måste jag plugga till proven som jag ska gör imorgon. Men jag orkar verkligen inte, hela mitt huvud dunkar och känns alldeles tungt. Har setat och knarkat i mig en massa ipren men det hjälper ju inte. Dessutom blir jag helt yr så fort jag ska röra mig. döda mig. nu.

Av Lina Pettersson - 11 december 2011 15:06

Igår kväll satt jag och snackade men Victor i flera timmar, så det slutade med att jag satt uppe till klockan var halv 3-3. Vilket inte var så bra för idag skulle jag upp halv 8. Jag och Sara skulle tvätta lite kläder sen färga mitt hår, duscha och vara på stan kl 12 för att träffa mormor, vilket vi inte har gjort på flera, flera år. Vi käkade köpte en varsin tröja till mig och sara, liten present från henne.

Sen åkte vi hem till Madde (min moster) och mormor ville överraska henne så hon visste inte att jag och sara följde med. Och varken jag eller sara har träffat henne sen vi var små tror jag. Så när vi stod där i dörröppningen kollade hon bara på oss som ett frågetecken. Hon kände verkligen inte igen oss, sen när mormor sa att det var vi, hoppade de fram ett leende på Maddes läppar. Hon kom genast fram och kramade om oss. Sen så fikade vi, snackade, och efter en timma eller två så skjutsade mormor hem oss. 

Av Lina Pettersson - 10 december 2011 21:01

Kvällen bjuder på chips, chokladpudding, världens bästa syster och filmer i mängder. Livet leker.  

Av Lina Pettersson - 10 december 2011 13:07

Är ensam hemma tills ikväll då sara kommer hem. Ska gå och handla lite sen så vi har någe och äta på senare. 

Men nu ska jag nog bara kolla på en film och ta det lugnt. Måste ju vara frisk imorgon för då är hela dagen uppbokad.

Av Lina Pettersson - 8 december 2011 13:00

Åkte hem från skolan idag. Så jag har bara legat på soffan och kollat på film med syrran.

Båda magsjuka, japp det är mysigt!

   

Av Lina Pettersson - 7 december 2011 21:14

Idag har inte varit min dag kan jag tycka. Mamma kom in och väckte mig 20 i 8 imorse, alltså 10 minuter innan jag skulle gå iväg till bussen. Så jag flög upp ur sängen och tog på mig kläder, borstade tänderna och gick. alltså hann jag inte fixa mig alls idag, tur att håret var platt från igår. annars skulle jag sett ut som ett troll.

Sen när vi hade bild skulle man redovisa, två ovh två om sin bild man har ritat, självklart glömde jag min bild hemma men hoppas på att Maria kan kolla på den nästa vecka så jag inte får IG i bild. efter det hade vi ju kommun diagnos i matte i 100 minuter. och mot slutet började jag må illa och kände att jag hade en klump i halsen och var tvungen att säga till Elin att jag skulle gå på toa ifall jag var tvungen att spy. Så där satt jag inne på skol toan och inget hände men jag mådde fortfarande lika dåligt. Sen på svenskan fick jag ett utbrott på Agneta för att jag inte fattade ett skit av vad jag skulle göra. Sen på Son så rullade det pågjorde klart häftet som man hade fått sen slutade jag. Åkte hem och åt en macka och sedan gick enr till stan för att gå till tandläkaren och efter det träffade jag Dennis en stund som han nu tydligen ville att vi skulle gå på bio, jag och bio går inte riktigt hand i hand. Tycker det är läskigt men det funkar ibland så för väl se hur långt den idén kommer att hålla. 

När jag kom hem åkte jag och mamma o handlade mat sen gjorde jag o Sara tacos som vi sedan åt och efter det mådde jag så illa att jag gick o la mig i min säng och somnade. Så kommer sara in och frågar en massa saker som jag nu inte ens vet vad jag svarat på. Jag var så trött! 
Nu ska jag gå och duscha sen plugga lite och sen sova. :)   

Lina Pettersson


▲this house got walls that whispers▲

I DON'T CARE, I LOVE YOU.

FRÅGA MIG

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

TIDIGARE ÅR

SÖK I BLOGGEN

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards